Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
4 כוסות סולת
1/2 שקית אבקת אפיה
14 גרגרי מסטיקה אני כותשת עם כפית סוכר בעלי ומכתש
1סוכר וניל
1.1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן .
1.3/4 כוס מיץ תפוזים . אם אין אפשר מים .& 1 כף תמצית שקדים

לקישוט
כ-30 שקדים .אצלי לא כל כך אוהבים ככה אז מפזרת שומשום

סירופ
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון סחוט
3- טיפות תמצית שקדים

הכנה :: .בקערה לשים סולת .אב' אפיה .מסטיקה .סוכר וניל .וסוכר .לערבב כל היבשים .ולהוסיף ..שמן.מיץ תפוזים ./ או מים ..ותמצית שקדים לערבב עיסה אחידה ללא גושים . אני הוספתי גם מעט גרידת תפוז .היא נוזלית וזה בסדר למרוח עם 2 כפות טחינה גולמית תבנית .35×30 . לשפוך עיסה לישר מעט כשהתנור מחומם מראש 175-180 תלוי בתנור אצלכם לאפות .25-30 דק' עד הזהבה ..אחרי 10 דק' להוציא לעשות חריצים 4 לאורך 7 באלכסון או אפשר ריבועים .שחכתי לפני אפיה .לתקוע שקדים .בעוגה או אחרי החיצוך ואז יש לכל מנה שקד .&&
הכלל בעוגה הזו סירופ טמפרטורת החדר עוגה חמה .לשפוך מיד כשיוצאת מהתנור & אזהרה לא לאכול מיד זה כוויה .בפה

בהצלחה :: לאה בוארון 💜💜💜💜

עוגת סולת טריפוליטאית מושלמת (ספרה גלבלוז)_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים