Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת סולת/חגית פרגון
2 כוסות סולת,
כוס קמח,
אחת אפיה,
4 ביצים,
כוס סוכר
, כוס מיץ תפוזים
.חצי כוס קוקוס,
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים או שקדים או יחד,
כפית קינמון,
כפית גרדת תפוז
, 1 סוכר וניל,
2 כפות ליקר שקדים .
4\3 כוס שמן.

לערבב את כל ההחומרים היטב לתערובת חלקה לשמן תבנית מרובעת בינונית {אפשר גם חד פעמי} לצקת את התערובת לפזר מעל מעט קינמון שומשום ושקדים ולאפות בחום 170 עד שקייסם יוצא יבש במרכזה. שהעוגה יוצאת מהתנור לדקור אותה עם קיסם או שיפוד (או לסמן פרוסות בעדינות )וישר לשפוך עליה סירופ סוכר שמורכב מ כוס סוכר ו2 כוסות מים להרתיח עם כף מיץ תפוזים 3 מסמרי ציפורן וכפית שמן, לבשל כ 10 דקות ולשפוך על העוגה, לחכות לצינון מוחלט להכין כוס תה ולהתענג…בהצלחה

עוגת סולת מדהימה
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים