Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידה בכוס חד פעמי קרטון

מצרכים :
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
לערבב מצרכים יבשים בקערה נפרדת

4 חלבונים L
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל

4 חלמונים
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:
להקציף חלבונים עד למרקם קצף גילוח מוסיפים סוכר וניל וסוכר בהדרגה
כף אחרי כף
לאחר מכן מוסיפים
4 חלמונים
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
ובסוף מוסיפים את החומרים היבשים ..קמח א.אפיה.סולת.קוקוס.
פודינג

לשמן תבנית בינונית
לצקת את הבלילה
לאפות בחום 160-170 מעלות
בערך 45 עד 50 דק או עד שקיסם יוצא נקי !

לסירופ :
להרתיח על הגז
2 כוסות מים
1/2 1 כוס וחצי סוכר
חצי מיץ מלימון
מביאים לרתיחה עד 5-7 דקות
ומי שאוהב מוסיף
1 כף רום או ליקר

להשקות את העוגה החמה בסירופ הקר
להמתין שעה ורק לאחר מכן לפזר קוקוס
ולחתוך לריבועים

בהצלחה אסתי 🥰

עוגת סולת נוסטלגית טעימה במיוחד _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

278 מתכונים