לחג לכל ימות השנה אוורירית. טעימה גבוה אפשרות לשפוך על עוגה סירופ
ולקשט, עם קוקוס מעל
שש ביצים L
אחד וחצי כוס קמח
כוס ורבע מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס סוכר
כוס סולת
כוס קוקוס
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל,
אפשרות לסירופ כוס מים תמצית וניל שלוש כפות סוכר על הגז בסיר קטן להרתיח מים סוכר ותמצית וניל
אפשרות לקישוט שבבי קוקוס מעל העוגה
אופן ההכנה
בקערת המיקסר להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר, סוכר וניל לקצף תופח יציב להסיף. את החלמונים שמן מיץ תפוזים את הקמח הקוקוס הסולת אבקת אפייה לערבב ביחד זה יותר קל להוסיף לבלילה בהדרגה לאט לאט עד שהקמח נטמן נערבב שלא יהיה גושים לשמן תבנית עגולה עם חור לשפוך את הבלילה לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 50 דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה..