תבנית קוגלהוף 26:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
כוס שמן
גביע שמנת מתוקה-אפשר להמיר לפרווה עם כוס וחצי מיץ תפוזים
כוס ורבע קמח תופח
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי סולת
אופן ההכנה:
בקערה לערבב את החומרים היבשים:קמח,סולת,קוקוס
להקציף חלבונים עם הסוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב.
להוסיף בהדרגה חלמון אחר חלמון לאחר מכן את השמן ואחכ את השמנת.להנמיך מהירות במיקסר ולהוסיף בהדרגה את תערובת הקמח ולהפסיק ערבוב ולערבב מעט עם מרית בתנועות קיפול.
לשמן תבנית עם מרגרינה ליצוק את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל170 כ-45-50 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
כשהעוגה יוצאת ליצוק עליה בעזרת כף סירופ העשוי מכוס סוכר כוס וחצי מים ומיץ מחצי לימון להרתיח ולבשל על להבה נמוכה כרבע שעה
מבטיחה רק לקצור מחמאות