Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

7 ביצים מופרדות
3 חבילות שוקולד מריר 300 גר
חבילת מרגרינה בטעם חמאה או חמאה 200 גר מומסת עם השוקולד במיקרו 2 דקות
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
להקציף עם החלמונים עם הסוכר לשים את השוקולד עם מרגרינה או חמאה
להוסיף קמח
להוסיף בזהירות אות החלבונים המוקצפים .
תנור מחומם 180 עשרים דקות .

להקציף שמנת עם אינסטנד שוקולד חצי כוס חלב
לזלף על העוגה עם תנור פרח .
ולהכניס למקרר .

עוגת סופלה שוקולד_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים