Share with:


ללא סוכר פרווה

אופן הכנה

 

כוס מידה 250 מיל

מצרכים :
1/2 כוס סוכר או תחליף סוכר
1/2 כוס סילאן טבעי
2 ביצים מדיום
1/3 כוס שמן
1/4 כפית קינמון או ציפורן טחון
11/4 כוס ורבע קמח לבן או קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס מים רותחים מעורבבים עם כפית נס קפה

לזיגוג אחרי האפיה :
כף וחצי סילאן טבעי

אופן הכנה:
בקערה מניחים את כל המצרכים היבשים מערבבים בעזרת כף ומיד יוצקים את כל המצרכים הרטובים מערבבים היטב בכף עץ
יוצקים בתבנית אינגליש משומנת ואופים בחום בינוני 160 -170 מעלות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי

בהצלחה אסתי

עוגת סילאן פרווה בטעם דבש וללא סוכר_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים