Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לתחתית:
חצי חב' מחמאה 100 גרם
3 כוסות קמח
2 חלמונים
1 אבקת אפייה
6 כפות מים
ללוש את כל חומרי הבצק ולהכניס למקרר
עד השימוש על הגז:
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות קקאו
רבע כוס סוכר
רבע כוס מים וקצת אגוזי מלך קצוצים גס(לא חייב אבל מוסיף המון מומלץ)
לצנן ולהוסיף:
3 חלמונים
2 כפות קמח תופח או 2 כפות קמח רגיל+1 א.אפיה

להקציף במיקסר: 5 חלבונים 1 כוס סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד שהמסנו על הגז בצורת עטיפה

הרכבת העוגה:
לשטח חצי מהבצק על התבנית כולל דפנות (תבנית מס' 26) לחורר במזלג אח"כ לצקת את תערובת השוקולד לרדד את חצי הבצק השני שנותר ולכסות את השוקולד לעטוף את כל התבנית היטב לאפות בחום שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהעוגה אפויה מלמעלה לצנן היטב ולפזר אבקת סוכר

עוגת סנדוויץ מוס שוקולד אפויה
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים