Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
גרידה מלימון אחד
1 אבקת אפיה
5 כוסות סולת.

ההכנה-
מקציפים ביצים וסוכר.
מנמיכים למהירות בנונית
ומוסיפים שמן
אבקת אפיה
גרידת לימון
ובמהירות נמוכה מאוד את הסולת
לאט לאט מערבבים.
כשהעיסה אחידה שופכים לתבנית 26.
חורצים ריבועים ולהניח שקד על כל ריבוע.
תנור שחומם מראש 180 מעלות , כ- 40 דקות.

סירופ :
כוס סוכר
כוס מים
1 לימון סחוט
לבשל כ-20 דקות, על אש נמוכה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור , חוזרים על הסימון
ושופכים את הסירופ כשהעוגה חמה.

עוגת ספרה – סולת_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים