Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 חבילת בצק עלים
מעט ריבת משמש
125 גרם אורז
חצי ספל יין אדום
4 ביצים
75 גרם סוכר
מעט מיץ תפוז וקליפתו
250 גרם ענבים
אבקת סוכר
126 גרם אגוזים קטנים טחונים
בכל פרוסה כ-290 קלוריות .

לרדד את הבצק לעלה דק ולרפד תחתית ושוליים של תבנית קפיצית . למרוח בריבה , לסנן את האורז המבושל מן המים .

לערבב אותו עם חלמון , יין , מחצית הסוכר , מיץ וקליפת תפוז מגורדת . לחצות את הענבים , להוצים את החרצנים ולערבב עם האורז .
למלא בתבנית .

להקציף את החלבונים עם הסוכר הנותר ולהוסיף את האגוזים .

לצפות את העוגה ולאפות כשעה בטמפרטורה של 180 מעלות .

אפשר לכסות בנייר פרגמנט . לבסוף לפזר מעט אבקת סוכר .

עצה : נייר פרגמנט מונע השחמה יתרה על החלק העליון של העוגה

עוגת ענבים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים