Share with:


פרווה

אופן הכנה

לכבוד טוב באב ♥️
מפנקת אתכם במתכון לפבלובה
באהבה♥️♥️♥️

למתכון 👇

למרנג

מתכון למרנג בכוס חד פעמי קר

מצרכים למרנג :
1 כוס חלבונים בערך (4 -5 חלבונים)
2 כוסות סוכר

אופן הכנת המרנג :
להקציף היטב את החלבונים עד לקבלת קצף לבן מתחילים להוסיף בהדרגה את הסוכר כף אחרי כף
מצרכים להכנת קצפת :
500 מיל קצפת צמחית
4 כפות פודינג וניל
להקציף היטב את הקצפת והפודינג עד לקבלת
קצפת יציבה

הכנה והרכבה :
לוקחים תבנית של לב בינונית ומשתמשים בה לשבולנה ומסרטטים על גבי נייר אפיה 2 לבבות
מזלפים מרנג מסביב הסימון שסרטטנו על גבי נייר אפיה
ואופים בחום 70- 80 מעלות טורבו
גם באפיה פס עליון ופס תחתון יהיה בסדר !
אופים עד שהמרנג האפוי ניתק בקלות מהנייר. בערך שעה וחצי
אם מזלפים נשיקות קטנות זמן האפיה יכול להיות קצר יותר

הרכבת הפבלובה :
מניחים שכבת מרנג אפויה מזלפים קצפת מעליה מניחים שכבה נוספת של מרנג ומעליה מקשטים שוב בקצפת .
אפשר לזלף מעל ריבת אוכמניות או כל קישוט שתבחרו

טו באב שמח מאסתי ❤️

עוגת פבלובה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים