לפחזניות:
2 כוסות מים
2 כפות סוכר
200 גרם מרגרינה
1/2 כפית מלח
להרתיח על הגז.
2 כוסות קמח
להוסיף לסיר ולערבב מהר עם כף עץ לגוש אחד.
להעביר למיקסר לערבב עד להצטננות.
6 ביצים
להוסיף ביצה עד שמתערבבת טוב בבצק ואז להוסיף ביצה אחר ביצה.
לזלף פחזניות על תבנית אפייה לעוגה ועל תבנית נוספת את השאר.
לאפות 180מעלות עד להשחמה. כעשרים דקות. אז לפתוח את התנור קצת לחמש דקות שיצאו האדים.
לקרם:
3 שמנת מתוקה
1.5 כוסות חלב
1 פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
להקציף לקרם יציב. חצי להעביר לשקית זילוף למלא את הפחזניות.
2 כפות שוקולד נוגט
להוסיף לחצי הקרם שנותר. ליישר על העוגה.
גנאש שוקולד:
1 שוקולד מריר
1/2 שוקולד חלב
1 שמנת מתוקה
להמיס יחדיו לצנן מעט.
לשפוך מעל הקרם שיכסה את הכל. להכניס למקפיא להתייצבות.
לקשט על הפחזניות שנשארו.
לסדר פחזניות מעל העוגה ולקשט בשברי שוקולד.