מתכון ממש מומלץ
5 ביצים להפריד אם הצהוב
1 כוס קמח
חצי כוס סולת
חצי כוס שמן
1 כוס קוקוס
1כוס מים
לערבב היטב ולהניח בצד בקערה קטנה 2 כפות ממרח שוקולד כפית קקאו כפית שוקולית מעט קפה שחור וחצי כוס מים לערבב ולהניח בצד
עכשיו להוסיף 1 וחצי אפיה לקערה עם הקמח ושאר המוצרים
להקציף את הלבן עם כוס וחצי סוכר עד שהייה נוקשה
לקחת מעט מהחלבון ( לבן ) המוקצף ולערבב עם השוקולד והשאר עם כל התערובת
לשמן את התבנית לשפוך לתוכה את כל התערובת ומעל לשפוך את השוקולד
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40 דקות והעוגה מוכנה.