Share with:


חלבי

אופן הכנה

*חומרים*
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות גדושות קונפלור
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס פיסטוק טחון (לא קלוי)
חצי כוס חלב
5 ביצים L מופרדות.
1 קורט מלח
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
2 כפות גדושות ממרח נוטלה

*הרטבת העוגה*
חצי כוס מים חמים מדולל עם 2 כפות סירופ מייפל/דבש

*קישוט*
אבקת סוכר

*הכנה*
להקציף חלבונים וקורט מלח,בהדרגה להוסיף סוכר וסוכר וניל לקבלת קצף יציב.
לערבב שמן וחלמונים ולהוסיפים לקצף הביצים תוך כדי הקצפה.
בקערה נפרדת להניח כל החומרים היבשים ולערבב,להוסיפם למקצפת הביצים לסירוגין עם החלב עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 24/26 להניח 3/4 מהבלילה וליישר.
לשליש הנותר להוסיף ממרח נוטלה לערבב,להניח מעל הבלילה ולשיש באמצעות מרית.
אפייה בתנור מחומם מראש ל160,עד לקבלת קיסם יבש.
בצאת העוגה , לשפוך מעל סירופ מייפל מדולל.
אחרי חצי שעה לאבק באבקת סוכר(לא חובה)

באהבה ענקית
אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

עוגת פיסטוק ונוטלה משוישת_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

429 מתכונים