מרכיבים
1/2 כוס ריבה למריחה
בצק
1 שקית אבקת אפיה
200גר מחמאה
4 יחידות חלמונים
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 וחצי כוסות מדידה קמח
לקצף
4 יחידות חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט בטעם שוקולד לבן
לפירורים
1/2 כוס קמח
,1 חופן רציני אגוזים ושקדים טחונים
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
הוסיפי את המצרכים
לרשימת הקניות שלך
אופן ההכנה
הכנת בצק- תחתית העוגה
2 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפייה
1 מחמאה
4 חלמונים
1 כפית וניל
חצי כוס סוכר
*** ללוש את המרכיבים לבצק אחיד שלושת רבעי מהבצק לשטח בתבנית ואת יתר הבצק לשמור בצד…
למרוח בנדיבות ריבה שאוהבים אני השתמשתי בריבת בית טובה כזו שיש בה חתיכות פרי שלמות…
להקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב מעט לפני סיום ההקצפה להוסיף אל הקצף חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן/ אפשר גם אינסטנט בטעם וניל להמשיך
להקציף 2-3 דקות למרוח הקצף על הריבה במרית…
לקחת את יתרת הבצק ששמרנו בצד להוסיף לו חצי כוס קמח להוסיף חופן של שקדים /אגוזים טחונים,קינמון,וסוכר חום
לערבב ולפורר את הבצק ויתר החומרים עם הידיים לפזר מעל הקצף…
לאפות 35 דקות בחום בינוני תנור שחומם מראש לא להיבהל כי העוגה תופחת בזמן האפייה השאירו אותה בתום האפייה מס' דקות בתנור עד שתחזור למימדי עוגה רגילה. זהו…
לצנן היטב והעוגה מוכנה……