מקציפים ביצים עם סוכר ב-3 פעמים לקצב יציב. מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים בהדרגה ובעדינות. את שאר הרכיבים.
מעבירים הבלילה בעדינות לתבנית מרופדת.
לחמם מראש תנור ל-180 מעלות.
10 דקות ראשונות אפיה בטורבו. ואחר לעבור לאפיה 2 קווים אפיה יותר מ-40 דקות.
מוצאים את העוגה מהתנור ולמחרת פורסים. פרוסה אחת להכניס לתנור לקריספי יאמי טעים
המרכיבים
3 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
1/2 תפוח גדול מקולף נקי ומגורר
1/2 כוס משמישים יבשים קצוצים
1/2 כוס צימוקים שחורים
1/2 כוס קליפות תפוז מסוכרות קצוץ
1/2 כוס מיץ תפוזים
תמצית שקדים
3/4 כפית קינמון
1/2 כוס קמח כוסמין
1/2 כוס קמח קונדיטור
1/2 כוס קמח שקדים מולבנים טחונים
כפית אפיה
תבנית מוארכת /ארוכה מעט רחבה