מתכון / סיגלית ימין
פרג אגוזים צימוקים ביסקויט לוטוס מעדן!
כוס מדידה שתיה קרה חד פעמי
מצרכים לבצק
שלוש וחצי כוסות קמח
100 גרם מחמאה כף שמרים יבשים קורט מלח ביצה אחת
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס סוכר.
למלית,🌺
50 גרם מחמאה
כוס וחצי פרג טחון
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 כוס מים חצי כוס ביסקויט לוטוס טחון דק צימוקים
200 גרם אגוזים טחונים גס
גרדת לימון מלימון שלם ,מי שלא אוהב את פרג אפשרות לשים שוקולד תמרים חלבה מה שרוצים,
לקישוט🌺
אגוזים טחון דק
סירופ׳
ארבע כפות.סוכר כוס מים חצי לימון סחוט להרתיח על
הגז
אופן ההכנה
בקערת המיקסר מכניסים קמח שמרים סוכר ביצה מים מערבבים ארבע דקות.מוספים את המלח המחמאה
בהדרגה ללוש שמונה דקות לבצק רך ונעים
בינתיים נכין את המלית
על הגז בסיר קטן מחממים מים מוסיפים סוכר סוכר וניל גרדת לימון מורידים מהאש מוסיפים את האגוזים והפרג הביסקווטים לוטוס המחמאה מערבבים לתערובת אחידה מקררים היטב מחלקים את הבצק לשניים מרדדים למלבן גדול מורחים את המלית פרג אגוזים מפזרים צימוקים כמה שרוצים מגלגלים עושים צורה מניחים על תבנית עם נייר אפיה אופים על חום 180 מעלות ?45 דקות אצלי בדוק כל אחד והתנור שלה כשהעוגה מוכנה להבריש עם בסירופ, חם בתיאבון סיגלית ימין