Share with:


פרווה

אופן הכנה


‏
מתכון / סיגלית ימין
פרג אגוזים צימוקים ‏ביסקויט ‏לוטוס מעדן!
כוס מדידה שתיה קרה חד פעמי
‏מצרכים לבצק
שלוש וחצי כוסות קמח
100 ‏גרם מחמאה כף ‏ שמרים יבשים קורט מלח ביצה אחת
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס סוכר.
למלית,🌺
50 ‏גרם מחמאה
כוס וחצי פרג ‏טחון
1/2 ‏כוס סוכר
‏כפית תמצית וניל
1/2 ‏כוס מים חצי כוס ‏ביסקויט ‏לוטוס טחון דק צימוקים
200 ‏גרם אגוזים ‏טחונים גס‏
‏גרדת לימון מלימון שלם ‏,מי ‏שלא אוהב את פרג אפשרות לשים שוקולד תמרים חלבה מה שרוצים,
‏לקישוט🌺
אגוזים טחון דק

סירופ׳
‏‏ארבע כפות.סוכר כוס מים חצי לימון ‏סחוט ‏להרתיח על
הגז

אופן ההכנה
‏בקערת ‏המיקסר מכניסים קמח שמרים סוכר ביצה מים מערבבים ‏ארבע דקות.מוספים את המלח ‏המחמאה
בהדרגה ללוש ‏שמונה דקות לבצק רך ונעים
‏בינתיים נכין את המלית
‏על הגז בסיר קטן ‏‏מחממים מים מוסיפים סוכר סוכר וניל גרדת לימון מורידים מהאש מוסיפים את האגוזים והפרג ‏הביסקווטים לוטוס ‏המחמאה מערבבים לתערובת אחידה ‏מקררים היטב מחלקים את הבצק לשניים מרדדים למלבן גדול ‏מורחים את המלית פרג אגוזים ‏ ‏מפזרים צימוקים כמה שרוצים מגלגלים ‏עושים צורה מניחים על ‏תבנית עם נייר אפיה אופים על חום 180 מעלות ?45 דקות ‏אצלי בדוק ‏כל אחד והתנור שלה ‏כשהעוגה מוכנה להבריש עם ‏בסירופ, חם‏ בתיאבון סיגלית ימין

עוגת פרג אגוזים צימוקים ‏ביסקויט לוטוס_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים