Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס סוכר
חצי כוס פרג
3/4כוס אגוזים
כוס קמח מנופה‏
חצי כוס שמן
אחד אבקת אפיה

אופן ההכנה
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצף יציב להוסיף סוכר בהדרגה לערבב את החלמונים ‏אם השמן ‏להוסיף לקצף לאט לאט להוריד את מהירות המיקסר ‏להסיף ‏את הקמח ‏את האגוזים את הפרג ואבקת אפיה ‏בהדרגה לערבב עד ‏שהכל נטמן לשמן תבנית לצאקת את הבלילה לאפות על חום 170 מעלות 45 דקות בהצלחה

עוגת פרג אגוזים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים