4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
חבילה פרג 100 גרם
כוס מים פושרים
הכנה:
להקציף ביצים(לא מופרדות) עם הסוכר (כמה דקות) להוסיף שמן בהדרגה.
בקערה נפרדת לערבב קמח, אבקת אפיה פרג ומים ולהוסיף בהדרגה לקערת ההקצפה.
לשפוך לתבנית(2 אינגלייש/תבנית עם חור /תבנית עגולה )להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות לכ- 40 דקות…(לבדוק עם קיסם שזה מוכן.
אני שפכתי מעל קרם שוקולד
חצי חבילת שמנת מתוקה צמחית
חצי חבילת שוקולד מריר
להמיס ולשפוך ומעל לפזר קוקוס!