Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

החומרים:
1 כוס פרג טחון טרי
.1 כוס קוקוס
. 1 כוס שקד לבן טחון
.1 כוס קמח כשר לפסח/ רגיל
.1 אבקת אפייה
.5 ביצים
. 1 כוס סוכר
. 1 כוס שמן
. 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

לגאנש:
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה/ ריץ

לקצפת: 1 מיכל שמנת מתוקה/ ריץ. 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

לעיטור: 1 כף אבקת קקאו

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן ומיץ תפוזים ולאחד .. בקערה נפרדת לאחד את כל החומרים היבשים ולהעבירם בהדרגה לתערובת הביצים.לשפוך את הבלילה לתבנית 26. אפייה ב180. ולקרר. למרוח מעל את הגאנש. להשאיר להתייצבות.. להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פוגינג וניל. להניח מעל הגאנש. לפזר מעל קקאו.

עוגת פרג וקצפת, לפסח וליום טוב
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים