החומרים:
2 כוסות קמח.
1 אבקת אפייה
3/4 כוס פרג טחון טרי
2 כפות קקאו
1 כפית נס קפה
1 קופסא חלב מרוכז ממותק(397 גרם)
100 גר שוקולד מריר
50 גר חמאה
1 ביו- דנונה 200 מל/ שמנת חמוצה
5 ביצים
הכנה
בקערה לנפות את כל החומרים היבשים.
במיקרו להמיס שוקולד וחמאה, לתערובת זאת, להוסיף חלב מרוכז ולאחד למסה אחידה.
להקציף ביצים בשלמותם, לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה להוסיף,ביו- דנונה/ שמנת חמוצה.
להוסיף את תערוהת השוקולד, ולבסוף בפעמיים להוסיף חומרים יבשים. לאחד לבלילה אחידה.
תבנית 24/26 אפייה ב175( לא טורבו) עד לקיסם מעט לח( לא לייבש) ולקרר.
לצפות בגאנש שוקולד
200גר שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה….