עוגת פרג מושלמת של ישראלה אזולאי
4 ביצים
11/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
לטרוף במטריפה
לערבב בקערה…שניה
כוס קמח
שקית אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כוס קוקוס
כוס פרג טרי טחון
גילה – הוספתי ליבשים: גרידת לימון, אגוזים שבורים (אפשר גם צימוקים בהירים קטנים)
כוס מיץ תפוזים/שמנת של פעם
מוסיפים לקערת הביצים לסירוגין עם כוס מיץ תפוזים, מערבבים היטב. ואופים בתנור חם כ-25 דק' ב-180מעלות, כשהעוגה מתקררת בוזקים אבקת סוכר.…או מצפים בגאנש טוב
ציפוי:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
*ממיסים יחד ומוזגים (אפשר במיקרו כ-דקה)
ציפוי נוסף 3/4 כוס מים – נותנים בקלחת ומוסיפים
4 כפות סוכר
* מערבבים וממיסים, מוסיפים (הסוכר נמס מהר יותר במים)
50 גרם שוקולד מריר
4 כפות קקאו
כפית נס קפה
*מערבבים יחד עד להמסה חלקה, ומכבים להבה.
מוסיפים: קוביות של 1/3 נטורינה או חמאה, בוחשים ומוזגים על העוגה.