Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקערת המיקסר נשים 4 ביצים גדולות
ונתחיל להקציף לפחות 3 דקות עד שרואים בועות אוויר ובזרם שוטף וחלש נוסיף כוס סוכר!
נקציף עד שיש לנו קצף תפוח ואוורירי…
נוריד את המהירות לבינונית.. ונוסיף:
חצי כוס שמן
כוס שמנת מתוקה
1אבקת אפיה
100גרם פרג טחון(כוס חד פעמית חמה)
רבע כוס קוקוס
כוס וחצי קמח
ונערבל עד לאיחוד!

מומלצ להכין קודם…
גאנש
מיכל שמנת מתוקה
200גרם שוקולד מריר
להמיס לצנן לחלוטין!

את תערובת העוגה נעביר לתבנית ארוכה או 2 איינגלייש!
ומעל נשפוך מחצית מהגאנש ונערבב בזהירות עם כפית בכדיי להתמיע את הגאנש פנימה.
נכניס לתנור שחומם מראש180 מעלות למשך חצי שעה ועוד עשר דקות על 160.. (או עד שקיסם יוצא יבש).
שהעוגה מוכנה…
נחמם מעט את הגאנש שנשאר לנו קודם לכן..
ונשפוך מעל העוגה נפזר שבשבי קוקוס ואגוזים
(לא חובה)..

עוגת פרג שוקולד קוקוס בחושה
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים