4 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
להקציף לקצף קטיפתי חזק…
בקערה ליטרוף
4 חלמונים
1/4 כוס שמן
1/4כוס מיץ תפוזים
כפית גרידת תפוז
להוסיף
1 כוס קמח תופח
להוסיף בתנועת עטיפה לחלבונים המוקצפים….
לבשל
100גר פרג הכי טרי
1/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר
כפית קורנפלור
כפית שמן חצי כוס צימוקים
בישול קצר 5 דקות לקרר לגמרי להוציא כוס וחצי מבלילת העוגה ולקפל היטב את הפרג פנימה .
לשמן תבנית 26 לשים 3/4 כמות של הפרג ומעל את רוב הבלילה התפוזית ומעל את יתרת הפרג ומה שנישאר מהבלילה מעל…אפיה של 45 דקות 170 מעלות
לצנן ולהכין גנז':
100 גר שוקולד מריר
חצי קצפת צימחית
כפית נס קפה
לצפות את העוגה …אפשר הכול להמיר לחלבי….