המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
100 גרם חמאה או מחמאה
ממליצה על מחמאה של שמרית
כוס סוכר חום (דמררה)
גביע אשל או חצי כוס שמנת צימחית
גרידת תפוז רצוי כף גדושה
3 ביצים
חצי כפית אבקת אפייה
כוס קמח
100 גרם פרג
כף דבש.
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף אוורירי ובהיר
מוסיפים גרידת תפוז ואת החמאה המומסת.
שלא תהיה חמה מדיי
מוסיפים גביע אשל, כף דבש, מערבבים קמח ואספקת אפיה ומוסיפים בהדרגה לבלילה
מוסיפים את הפרק בסוף
לערבב לאט
ליצוק לתבנית אינגריד קייק מרופדת בנייר אפיה
לאפות 160 מעלות 40 דקות
מכינים מעט סירופ:
לחמם 3 כפות סילאן עם כף מיץ תפוזים
ומברישים את העוגה כשהיא חמה