2 ביצים
1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)
3 כפות מים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מכינה בצק מכל החומרים
קמח מוסיפה בסוף.
מחלקת את הבצק –
מרדדת את הבצק
בתבנית עם נייר אפיה
תנור שחומם מראש
אופה ב- 180 מעלות
כ-25 דקות.
מניחה להתקרר.
שכבה שניה –
500 מ" ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
1 פודינג וניל
מקציפה לקצף יציב .
מורחת בשכבה אחידה אחידה
על הבצק המוכן.
שכבה שלישית –
מורחת שכבה מהריבה
על השמנת.
שמה במקרר לשעתיים התייצבות