מתכון:
פתי בר
3 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב
סוכריות לקישוט
תבנית 22
אופן הכנה :
להקציף 2.5 שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט וניל עד לקבלת קצפת יציבה .
לחלק לשני חלקים.
קרם שוקולד:
להמיס 100 גרם שוקולד ולערבב החלק השני של הקצפת .
להרכבת העוגה :
לטבול כל בסקוויט בחלב. לקחת עם מרית מהקצפת ולמרוח על הבסקוויט להניח בדופן התבנית ככה מסביב .
פעם עם קרם וניל ופעם עם קרם השוקולד .עד שמגיעים לפנים התבנית .
את שאר הקצפת שנשארה מורחים מעל ומכניסים למקפיא לחצי שעה .
בזמן הזה מרתיחים את שאר השמנת ומוסיפים את השוקולד שנשאר לגנאש. יוצקים על העוגה מחזירים למקרר. לפזר סוכריות או כל דבר שאתם אוהבות.
ב ה צ ל ח ה.
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518