Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנתי אותה בתבניות סיליקון חצאי כדורים

להקציף 5 ביצים עם 3/4 כוס סוכר עד לקצף תפוח.
להוריד דרגת הקצפה ובזרם דק להוסיף חצי כוס שמן , גביע שמנת או גביע יוגורט ( שמתי יוגורט) נותן טעם עדין של חמיצות.2 סוכר וניל ו1 וחצי כוס קמח אוסם
להשאיר מעט מהבלילה ולאפות אותה ולאחר מכן לפורר ( טחנתי במכשיר סלייסר)
להכניס לתנור שחומם מראש ל-15 10 דקות
לפתוח אותם לרוכבם ולמלא בשמנת מתוקה אינסטנט וניל וכוס חלב

לצפותם במעט שמנת מתוקה ואז את הפירורים שנשארו מהעוגה
לקשט בקצפת ודודבן ואפשר גם תות

עוגת ציחווי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים