הכנתי אותה בתבניות סיליקון חצאי כדורים
להקציף 5 ביצים עם 3/4 כוס סוכר עד לקצף תפוח.
להוריד דרגת הקצפה ובזרם דק להוסיף חצי כוס שמן , גביע שמנת או גביע יוגורט ( שמתי יוגורט) נותן טעם עדין של חמיצות.2 סוכר וניל ו1 וחצי כוס קמח אוסם
להשאיר מעט מהבלילה ולאפות אותה ולאחר מכן לפורר ( טחנתי במכשיר סלייסר)
להכניס לתנור שחומם מראש ל-15 10 דקות
לפתוח אותם לרוכבם ולמלא בשמנת מתוקה אינסטנט וניל וכוס חלב
לצפותם במעט שמנת מתוקה ואז את הפירורים שנשארו מהעוגה
לקשט בקצפת ודודבן ואפשר גם תות