Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי קילו קדאיף

150 גרם חמאה מומסת

לערבב ולהדק כ 400 גרם לתוך תבנית או רינג 26  (100 גרם לקישוט)

לאפות על 180 את התבנית ואת השערות שהשארנו בצד עד להשחמה ולקרר.

 

להקציף

500 גרם גבינה לבנה

1 גביע נפוליאון

3/4 כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

שתי שמנת מתוקה

 

לשפוך על התחתית ולפזר שערות קדאיף מעל

לקשט

עוגת קדאיף בעיטור אננס טרי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים