250 גרם שערות קדאיף
400 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
3 טיפות תמצית מי ורדים
כליטר חלב
6 כפות קורנפלור
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
אופן ההכנה:
שכבה ראשונה: לוקחים 250 גרם שערות קדאיף ומכניסים לתנור לאפייה קצרה של כשש דקות עד להשחמה של השערות. לאחר מכן ממיסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר ו-20 גרם חמאה ומערבבים עם השערות. יש להדק היטב לתבנית עגולה 26 ס"מ ולהניח בצד.
שכבה שנייה: מבשלים על הגז כליטר חלב פחות כוס אחת. בכוס החלב נכניס שש כפות קורנפלור, חצי כוס סוכר ושלוש טיפות של תמצית מי ורדים. לקראת סוף הרתיחה של הליטר חלב מוסיפים את כוס החלב עם הקורנפלור ומערבבים כל הזמן עד לסמיכות. אחר כך יש לשפוך על התחתית שהכנו ולהכניס למקרר למשך שעתיים.
שכבה שלישית: מקציפים 1 שמנת מתוקה ,1 אינסטנט וניל וכוס חלב ושופכים על שכבת המלבי.
שכבה רביעית – גנאש: לוקחים 200 גרם שוקולד מריר, 1 שמנת מתוקה וממיסים במיקרו, מערבבים היטב ושופכים מעל הקצפת.
שכבה חמישית: לוקחים חופן של שערות קדאיף מכניסים לתנור עד להשחמה ומפזרים מעל.