Share with:


חלבי

אופן הכנה

למצרכים
1.1/2 כוסות קוואקר טחון
.1/2 כוס קמח.
מיץ מ-2 תפוזים.
1/2 כוס צימוקים.
1/2 כוס מיקס אגוזים.
3 ביצים גדולות מופרדות.
70 גרם חמאה רכה.
1/2 כוס סוכר/ 3/4
2 שקיות סוכר ווניל
1 כפית קינמון.
1 כפית אפיה
מלח

למעבד מזון מכניסים שיבולת טחונה. מיץ מ-2 תפוזים. מערבבים מוסיפים חלמונים חמאה נמסה מערבבים העיסה. מוסיפים גרדת תפוז מלח קינמון אפיה מערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לא מדי. מניחים בצד. למיקסר מכניסים חלבונים וסוכר ומקציפים לקציפה בהירה ורכה. מכניסים את הקציפה לתערובת החלמונים בעטיפה קלילה. מוסיפים מיקס אגוזים. צימוקים ומערבבים בקלילות. שופכים לתבנית מרופדת אינגליש גדולה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות אפיה כ-40 דקות. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מיד לזקק אותה בסירופ תפוזים

לסירופ
2 כפות אבקת סוכר מיץ מתפוז 1 גדול
מערבבים היטב לא מבשלים

עוגת קוואקר תפוזים רכה נימוחה_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

105 מתכונים