Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 שרוולי פתי בר וניל
3 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר(חד פעמי קר)
150ג' חמאה מומסת
100 ג' צימוקים שחורים
100 ג' צימוקים
100 ג' אוכמניות
3כפות חמוציות מתוק
3 כפות פקאן מסוכר
5 כפות סוכר
2 כוסות חלב (להוסיף לפי הצורך)

תבנית קפיצית 26

לקצפת
3 שמנת מתוקה
1 אינסטינג פודינג וניל
3 כפות חלב מרוכז
חצי כוס חלב

הכנה
מרסקים את הפתי בר בדיוק כמו לכדורי שוקולד ,וטוחנים לא דק את הפקאן המסוכר בקערה שמים את כל המצרכים כולל תערובת פירות היבשים מוסיפים חמאה ומערבבים ביד לעיסה (צריך להגיע למצב של כמו כדורי שוקולד)
לוקחים חלק מהעיסה ומשטחים בתבנית 26 על גבי נייר אפיה מחלקים ומישרים ומכניסים למקפיא ל20 דקות.
מוצאים ושמים את הקצפת שהכנו משטחים ומחליקים ומכניסים למקפיא לשעה נוספת, מוצאים ושמים את יתרת העיסה מעל משטחים ומחליקים ומחזירים למקפיא לפחות ל4 שעות

הכנת הקצפת
בקערת מיקסר שמים את השמנת האינסטינג והחלב ומקציפים עד לקבלת קצף יציב וחזק.
לוקחים חלב מרוכז ומקפלים לתוך הקצפת עד לאיחוד מלא…

עוגת קוקולידה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים