Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים
כוס וחצי קמח
כוס קוקוס
כוס סוכר
200 מייל קרם קוקוס
3/4 כוס שמן
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
גרדה מלימון שלם
200 גרם אננס חתוך לקוביות קטנות

קרם ריבת חלב :
כף חמאה
כף ריבת חלב
3 כפות שמנת מתוקה
שמים את החמאה והשמנת מתוקה מחממים עד להמסת החמאה מסירים מהאש מערבבים עם ריבת חלב לתערובת אחידה ומיד למרוח על העוגה שהתקררה

אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים עם התמצית וניל ,הסוכר וניל והכוס סוכר בהדרגה
לקצף מבריק ויציב
שמים בקערה את החלמונים ,השמן, הקרם קוקוס וגרדת הלימון ומערבבים היטב
מוסיפים את שאר החומרים בהדרגה מלבד האננס ומערבבים ,מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה ,
משמנים תבנית עגולה שופכים חצי מתערובת העוגה מפזרים חצי מכמות קוביות האננס מכסים בחצי השני של תערובת העוגה ומפזרים מעל את האננס הנותר
אופים בחום של 170 מעלות 50 דקות
מצננים את העוגה והופכים על צלחת הגשה מורחים את קרם ריבת החלב ומקשטים באננס ומעט קוקוס.

עוגת קוקוס ואננס הפוכה עם קרם ריבת חלב
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים