Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
1 כוס חלב/מים
1 כוס קוקוס
2 כפות סולת

סירופ:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
כף סירופ מייפל
1 סוכר וניל

אופן ההכנה:
מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן מערבבים במהירות איטית. מוסיפים שאר החומרים לפי הסדר שכתובים.
מעבירים לתבנית בינונית משומנת מפזרים בתוכה קוקוס. אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ45 דקות, עד שנאפת טוב. בינתיים שמים בסיר את הסוכר, מים, מייפל וסוכר וניל ומרתיחים על אש נמוכה עד שהופך לסירופ. מצננים את העוגה ומפזרים סירופ עם כף באופן שווה. מפזרים מעל קוקוס

עוגת קוקוס וסולת
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים