Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית:
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל

מפרידים ביצים מקציפים חלמונים עם סוכר וסוכר וניל.
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים
1/2 כוס קוקוס
1 אבקת אפייה
1 פודינג שוקולד

מעבירים לתבנית משומנת 26 אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 20 דקות

שכבת קרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
להקציף ולמרוח על התחתית לאחר שהתקררה,

1/2 כוס קוקוס לקלות במחבת על הגז לצנן ואז לפזר מעל הקרם.

להכניס למקרר לכמה שעות או ללילה.

עוגת קוקוס ופודינג שוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים