תחתית:
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מפרידים ביצים מקציפים חלמונים עם סוכר וסוכר וניל.
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים
1/2 כוס קוקוס
1 אבקת אפייה
1 פודינג שוקולד
מעבירים לתבנית משומנת 26 אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 20 דקות
שכבת קרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
להקציף ולמרוח על התחתית לאחר שהתקררה,
1/2 כוס קוקוס לקלות במחבת על הגז לצנן ואז לפזר מעל הקרם.
להכניס למקרר לכמה שעות או ללילה.