Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
כוס וחצי קמח
כוס וחצי סוכר
אבקת אפיה
חצי כוס שמן
6 ביצים
ריבת תותים

הכנה :
מפרידים את הביצים הייטב ומוסיפים לסירוגין את הסוכר עד לקבלת קצץ יציב
לאחר מכן להוסיף את הקמח בהדרגה (עם מרית לא במקסר) שמן,אבקת אפיה,חלמונים הכל בתנועת קיפול
לשמן תבנית ולאפות בחום 170 מעלות 30 דקות בערך
מקררים את העוגה !
בזמן שהיא בתנור מרתיחים
3 כוסות מים
כוס סוכר
מעט צבע מאכל

כשהעוגה קרה וגם הסירופ קר חותכים את העוגה למלבנים מורחים צד אחד בריבה
טובלים צד אחד לא עמוק כל חתיכה בסירופ ואז לקוקוס (כמו בשניצלים)..

עוגת קוקוס ורודה מטריפה
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים