לתחתית:
200 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר
תמצית וניל
1/2 2 כוסות קמח
4 חלמונים
1/2 אבקת אפייה
לשים בצק רך ונעים, אפשרי במיקסר. מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ומרדדים עם היד לשכבה באותו עובי וממלאים את כל התבנית
5 כפות מלאות ריבה אדומה טובה מורחים מעל הבצק
4 חלבונים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מקציפים לקצף חזק
1/2 1 כוסות קוקוס
מוסיפים לקצף ומערבבים בתנועות טעיפה בזהירות לא לשבור את הקצף
שופכים מעל הריבה ומיישרים אופים בתנור שחומם 180 מעלות 40 דקות.