לעוגה
4 ביצים גדולות
1 כוס סוכר
1/2כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
200 גר גבינת שמנת/חצי כוס מיץ תפוזים.
3 כפות קוקוס
1/2כוס שוקולד ציפס
2 כפות קקאו
2 כפות חלב/מים
ציפוי
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
הכנה
הקצפת ביצים,סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח.
בהדרגה להוסיף,שמן,גבינת שמנת,קמח ואבקת אפייה לקבלת בלילה אחידה.
לחלק לפי העין ל2 קערות,באחת להוסיף קוקוס ולערבב,ובנותרת,להוסיף,שוקולד ציפס,קקאו וחלב ולערבב.
לתבנית 24/26 משומנת,לשפוך את בלילת השוקולד וליישר,מעליה לשפוך את בלילת הקוקוס.
אפייה ב170 מעלות,עד להזהבה קלה מאד(לא לייבש)ולקרר.
לצפות בגאנש