Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
לעוגת הקוקוס
5 ביצים M
3/4 כוס סוכר
כוס חלב
1/2 כוס קוקוס
כוס ורבע קמח
1/4 כוס קורנפלור
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
1/2 כפית תמצית וניל

לציפוי
70 גרם שוקולד לבן
1/4 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס פקאנים קצוצים גס

הכנה

נתחיל בהקצפת הביצים (שלמות) יחד עם הסוכר, כ- 5 דקות הקצפה.

בקערה נפרדת נערבב את יתרת מצרכי העוגה לתערובת חלקה וללא גושים.

נמזוג את הביצים המוקצפות לתערובת העוגה, תוך כדי ערבוב עד לבלילה חלקה.

נחמם תנור ל-190 מעלות, נשמן תבנית מלבן בינונית וניצוק לתוכה את בלילת העוגה.

נאפה את עוגת הקוקוס בתנור חם במשך 35-40 דקות ולאחר מכן נצנן בטמפרטורת החדר.

בינתיים, כשהעוגה נאפית, נשבור לקערה המתאימה למיקרוגל את השוקולד הלבן ונשפוך לתוכה את השמנת, נחמם כדקה במיקרוגל, נוציא ונערבב היטב לבלילה חלקה ללא גושים.

כשהעוגה הצטננה מעט, נפזר מעליה את הפקאנים הקצוצים באופן שווה ומעליהם ניצוק את גנאש השוקולד הלבן. נניח מספר דקות להתייצבו

עוגת קוקוס משודרגת עם שוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים