שתי שכבות עוגה:
5 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן
2 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
1/2 1 כוסות קמח
1 כוס מים פושרים
1 אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק.
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים תוך כדי ערבול מוסיפים שמן ואת שאר המרכיבים בהדרגה עד לאיחוד. מעבירים לשתי תבניות 26 ואופים שתנור שחומם ל170 מעלות עד שמוכן ומצננים.
קרם קרמל:
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
1 פודינג קרמל (ריבת חלב)
כף סוכר
כף סירופ מייפל
מקציפים לקרם יציב.
הרכבת העוגה:
מורחים קרם מעל אחת השכבות, מכסים בשכבה שנייה.
מכינים גנאש שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
ממיסים במיקרוגל מערבבים לשוקולד אחיד, מצננים ומצפים את העוגה.
מקשטים באגוזים קצוצים.
מכניסים למקרר ללילה.