מצרכים
שש ביצים
שני כוסות קמח מנופה
כוס שמן
כוס סוכר
חצי כוס אבקת קקאו
כוס ושליש מים חמים
שתי סוכר וניל
אחד אבקת אפיה
קרם:
250 גרם שמנת מתוקה
שלוש כפות סוכר
חצי כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד,
גאנש:
200 גרם שוקולד מריר,
כוס שמנת מתוקה ,
לקישוט,
שתי חבילות קיט קט ,חבילה של פררו רושה
אופן הכנה
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר,
וסוכר וניל,
בקערה נפרדת להקציף חלמונים ידנית עם חצי כוס סוכר ,להוסיף שמן מים.קאקו קמח אבקת אפייה לערבב טוב להוסיף שליש מקצפת החלבונים לערבב להוסיף את שאר החלבונים להמשיך לערבב לא לשבור את הקצף לשמן תבנית מספר 26 לאפות את העוגה על חום 170 מעלות 60 -70 דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה כשהעוגה מוכנה לצנן טוב לחצות את העוגה לשניים להכין קרם לצפות את העוגה בקרם להכין גנאש לחכות שהתקרר לצקת על העוגה לקשת מסביב לעוגה עם קיט קט מעל העוגה פררו רושה לקשור איזה סרט יפה שאתם רוצים מסביב לעוגה בתיאבון סיגלית ימין