לבביס
100 ג"ר ביסקיויטים שוקולד
3 חבילות קינדר מריר
100 גרם חמאה
להכניס הכל למעבד מזון לשטח בתבנית עגולה 26 מתפרקת ומכניסים למקפיא
לשכבת וניל שוקולד
750 ג"ר גבינה 5%
2 שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג
5 כפות נוטלה
1 קינדר חלב
מקציפים שמנת, פודינג, חלב, וגבינה לקרם חלק
נחלק את הקרם לשתי קערות
נוציא את הבסיס מהמקפיא
לחצי הראשון נפורר את הקינדר נערבב ונוסיף לבסיס שהוצאנו מהמקפיא
ולחצי השני נוסיף נוטלה נערבב וניישר מעל הקרם הוניל נכניס שוב למקפיא לשעתיים להתייצבות
לציפוי
1 שמנת מתוקה
150 ג"ר שוקולד מריר
נחמם במיקרו את השמנת המתוקה ונוסיף את קוביות השוקולד נצנן מעט ונצפה את העוגה
בהצלחה רוחמה כהן…❤❤❤