המתכון לעוגה:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מקציפים יחד מנמיכים מיקסר
מוסיפים
1 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
1 כוס שוקולית ממשיכים לערבל לאיחוד
2 כפות קקאו
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה
ומעט מלח ומערבלים לאיחוד.
100 גרם שוקולד מריר
ממיסים בפולסים במיקרו מוסיפים לעיסה ומערבלים לאיחוד.
שופכים לשתי תבניות 26 עגולות או מרובעות שאחת מהן מרופדת בנייר אפייה ואופים 180 מעלות עד שמוכן.
שכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
מקציפים יחד עד שמכפיל נפח
2 כפות פודינג בטעם וניל צרפתי
מוסיפים מקציפים לקרם יציב מורחים על שכבת העוגה שללא נייר אפייה ומיישרים.
מרימים את השכבה השנייה עם הנייר אפייה הופכים אותה מעל שכבת הקרם, מיישרים אותה ומקלפים את נייר האפייה.
גנאש שוקולד:
200 מל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
ממיסים יחד מערבבים היטב, שופכים 2/3 מהגנאש מעל העוגה מיישרים ומכניסים להקפאה להתייצבות.
לקישוט:
כף נוטלה בשקית זילוף
מזלפים פסים כמו על העוגת קינדר דליס.
מכניסים למקרר ללילה.
ב ה צ ל ח ה אילנית.