Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
כוס וחצי חלב / לפרווה תפוזים
2 כוסות קמח תופח
שקית אינסטנט פודינג ווניל
2 סוכר ווניל
כפית קינמון

ההכנה
לערבל במיקסר ביצים וסוכר

לא להפריד ביצים

להוסיף את יתר החומרים חוץ מהקינמון

להוציא 3/4 כוס מהעיסה ולארבעה בפנים כפית קינמון

לשמן תבנית אפיה 24 או תבנית עם חור לשפוך את העיסה הלבנה

ומעל לשפוך את ה 3/4 כוס עם הקינמון ולקשקש עם סכין

לאפות 170 מעלות 45 דקות

עוגת קינמון
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים