כוס שמן
1וחצי כוסות קמח לבן רגיל
4 ביצים גודלL.כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 גביעים שמנת חמוצה
כפית וחצי אבקת אפייה
2 כפות קינמון ,כף סוכר.לערבב בקערית.
משמנים תבנית אפייה גודל 24. ומחממים תנור ל 180 מעלות.
בקערת המיקסר מקציפים ביצים וכוס סוכר לקצף תפוח ובהיר 2 דקות.
מוסיפים את השמן בהדרגה וממשיכים להקציף,
מוסיפים תמצית וניל ושמנת חמוצה
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים 1/3 מבלילת העוגה לתבנית האפייה, מפזרים מעל הבלילה חצי מהקינמון והסוכר שעירבבנו בקערית,מעל זה את יתר הבלילה ,ומעל לפזר את מה שנישאר מהקינמון והסוכר בקערית,לפזר מי שאוהבת שקדים מולבנים, או אגוזים.לאפות 45 דקות.או 50.תלוי בחום התנור.. ❤.