עוגת קליק מיוחדת וקלה להכנה
לעוגת השוקולד:
(מומלץ להכין בתבנית קוטר 18 או 20 ס"מ)
250 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
4 ביצים גודל L
1 מיכל (200 גר') שמנת חמוצה [לא חובה אם מכינים גירסת פרווה]
1/4 1 כוסות קמח תופח (או קמח וכפית גדושה אבקת אפיה)
כפית תמצית וניל
קורט מלח
לגנאש שוקולד:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שמנת מתוקה
לקישוט:
3 חבילות קליק
3-4 חבילות גליליות (תלוי בגודל שבחבילה
הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי
קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️