חומרים:
5 ביצים
1 כוס סוכר
קורט מלח
1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי
1 ו3/4 כוסות קמח מנופה.
1 שקית אבקת אפייה.
3/4 כוס קוקוס
100 גר שוקולד מריר מומס.
ציפוי::
3 כפות גדושות ריבת חלב מדולל עם 4 כפות שמנת מתוקה
הכנה:::
מחממים תנור מראש ל170 מעלות.
תבנית 24/26 משומנת,ובתחתית נייר אפייה.
להקציף ביצים בשלמותם עם קורט מלח לקבלת קצף מעט סמיך,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן ו3/4 כוס מיץ קלמנטינות,עד לבלילה אחידה.
להוסיף חומרים יבשים עד לאיחוד.
לשפוך את הבלילה לתבנית,מעל לפזר באופן אקראי שוקולד מומס עם יתרת מיץ הקלמנטינות.
אפייה עד לקבלת קיסם יבש ולקרר.
לצפות בריבת חלב.
באהבה/אורנה ועלני💝💝💝💝💝