חומרים:
5 ביצים מופרדות
קורט מלח
1 ו- 1/4 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גרם נטורינה בטעם קוקוס רכה מאוד
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/4 כפית סודה לשתיה
1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי
ציפוי:
אבקת סוכר
הכנה:
מקציפים חלבונים, קורט מלח עם 1 כוס סוכר בהדרגה לקצף יציב ומעבירים לקערה נפרדת.
באותה קערה מקציפים נטורינה, רבע כוס סוכר, שקית סוכר וניל לקרם בהיר, בהדרגה מוסיפים חלמונים, מיץ קלמנטינות וחומרים יבשים לקבלת בלילה אחידה. לבלילה זו, מעבירים שליש מכמות קצף החלבונים ומערבבים. מקפלים את יתרת הקצף בעדינות לבלילה אחידה. לתבנית 26 משומנת מעבירים את הבלילה.
אפייה ב170° עד להזהבה ומקררים.
מאבקים באבקת סוכר.
באהבה, אורנה ועלני 💕🌹