להמיס בתוך סיר קטן
200 גם שוקולד מריר איכותי
,1 כפית קפה שחור
,כפית נס קפה
שמנת מתוקה ..לצנן לעטוף ולהכניס למקרר.
לאחר שעתיים להוציא מקירור ולהקציף מעט…
להוסיף 2 שמנת מתוקה יחד עם 2 כפות קרם אספרסו (קנוי) ולהכניס למקרר עד שהעוגה תהיה מוכנה .להקציף 5 חלבונים עם 1 כוס כור לקצף אוורירי. להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : חלמונים ,1/2 כוס שמן בזרם דק,3 כפות קקאו,3 כפות שוקולית , כפית תמצית וניל ,3/4 כוס קמח,1 אבקת אפיה ,1 כפית קפה שחור ,1 כפית נס קפה ובסוף שמנת מתוקה .לשמן תבנית מספר 24 ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעחות כ45 דקות .(כוס מדידה לשתיה חמה ) לחצות את העוגה ולמלא בקרם ולסגור .לצפות את העוגה בשארית המוס ולצפות בשברי אגוזי לוז